Bel ons
06 228 272 81
E-mail
info@colijnmontage.nl
Locatie
Hoogeveen

Diensten

Diensten van Colijn Montage

Colijn Montage is gespecialiseerd in kunststof kozijnen en allround timmerwerken, maar ook voor andere bouwgerelateerde klussen staan wij voor u klaar. Na ruim 6 jaar ervaring levert Colijn Montage de volgende diensten:

Colijn Montage biedt een snelle service en is een betrouwbare werknemer, omdat alle werkzaamheden samen met onze klanten worden doorgenomen. Ook als u hulp of advies nodig heeft kan Colijn Montage u prima helpen. Wij nemen graag de tijd om al uw wensen te bespreken en om te kijken wat de beste keuze is voordat wij aan de slag gaan met onze werkzaamheden. Door vooraf goede afspraken te maken en alles netjes af te werken laat Colijn Montage zien dat kwaliteit voorop staat!

Particulier en zakelijk

Wij leveren diensten aan alle soorten opdrachtgevers, denkend aan particulieren, woningbouwverenigingen, bedrijven, overheid, vastgoedbeheerders, VvE”s en aannemers.

Werkgebied

Het werkgebied van Colijn Montage bevindt zich voornamelijk in de Noordelijke en Oostelijke provincies van Nederland. Omdat wij gevestigd zijn in Hoogeveen zijn Drenthe, Groningen en Friesland onze meest werkzame gebieden. Vooral met het plaatsen van kunststof kozijnen in Hoogeveen zijn wij zeer actief.

Voordelen van Colijn Montage

Bij Colijn Montage heeft u talloze voordelen. Wij zijn zeer flexibel en werken nauw samen met onze klanten. Hierdoor ontstaat er een goede samenwerking en kunnen wij snel tot het gewenste resultaat van de klant komen. De voordelen op een rij:

  • Professionele kwaliteit
  • Betaalbare en duidelijke offertes
  • Duurzaam resultaat
  • Duidelijke afspraken
  • Flexibel en betrouwbaar
  • Snelle service

Niet alleen de werkzaamheden worden aangeboden in een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, ons bedrijf levert ook een duurzaam resultaat. Door al deze factoren met elkaar te combineren bent u zeer voordelig uit.