Bel ons
06 228 272 81
E-mail
info@colijnmontage.nl
Locatie
Hoogeveen

Allround timmerwerken

Allround timmerwerken

Colijn Montage levert diverse soorten timmerwerkzaamheden, zowel binnen- als buitenshuis. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende bouwgerelateerde klussen. Zit u al een tijd in een verbouwing en komt de klus niet klaar? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om uw klus snel en professioneel af te ronden. Onze timmerwerkzaamheden worden geheel naar wens uitgevoerd en wij denken graag met u mee om samen tot het beste eindresultaat te komen. Om u een kleine indruk te geven van onze allround timmerwerken, leest u hieronder een aantal diensten waar wij zeer bekwaam mee zijn.

Hang- en sluitwerk

Wij kunnen alles voor u monteren qua hang- en sluitwerk. U kunt denken aan alle soorten sloten, scharnieren, deurkrukken, anti-inbraakstrippen, raambomen, tochststrippen en aanslagstrippen. Heeft u inbraakschade, dan kunnen wij vrij snel bij u langs komen om dit te repareren. Bekijk ook eens onze inbraak preventie pagina.

Repareren van keukenkasten

Keukenkasten kunnen snel beschadigen. Om dit netjes te herstellen is een vakman geen overbodige luxe. Het gaat vaak om nieuwe scharnieren, beschadigingen aan houten elementen of lade-geleiders. Wij kunnen u met alles van dienst zijn.

Afhangen van ramen en deuren

Wanneer deuren of ramen passend gemaakt moeten worden kunnen wij deze voor u afhangen. Ter plaatse worden deze voorzien van de juiste maten.

Af-timmerwerk

Uiteraard kunnen wij ook het af-timmerwerk voor u verzorgen. U kunt hierbij denken aan het plaatsen van sier- of lijstwerk en/of het plaatsen van de vensterbanken. Dit gebeurt doorgaans na de plaatsing van kozijnen, muren, ramen, plafonds of systeemwanden.

Op maat maken van deuren

Als u speciale wensen heeft kunt u door ons een deur op maat laten maken. Wij komen persoonlijk bij u langs om alles op te meten.

Dakkapel plaatsen

Heeft u behoefte aan extra ruimte, dan is een dakkapel een perfecte oplossing. U creëert namelijk enorm veel ruimte met een dakkapel. Wij kunnen dit voor u plaatsen inclusief het af-timmerwerk. Zo heeft u altijd een nette afwerking.

Dakrenovaties & aanbouw

Ook het renoveren van uw dak kunnen wij voor u verzorgen. Wij leveren een totaalpakket zodat u precies weet waar u aan toe bent. Ook voor een aanbouw kan Colijn Montage alles voor u betekenen.

Overige timmerwerken

Bovengenoemde werkzaamheden zijn slechts een klein deel van onze diensten. Neem ook eens een kijkje op onze andere diensten pagina’s om een indruk te krijgen van onze specialiteiten. Voor alle bouwgerelateerde klussen staan wij voor u klaar. U kunt ook denken aan:

De voordelen van een professionele timmerman

Bij Colijn Montage heeft u talloze voordelen. Wij zijn zeer flexibel en werken nauw samen met onze klanten. Hierdoor ontstaat er een goede samenwerking en kunnen wij snel tot het gewenste resultaat van de klant komen. De voordelen op een rij:

  • Professioneel timmerwerk
  • Betaalbare en duidelijke offertes
  • Duurzaam resultaat
  • Duidelijke afspraken
  • Flexibel en betrouwbaar
  • Snelle service

Niet alleen de werkzaamheden worden aangeboden in een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, ons bedrijf levert ook een duurzaam resultaat. Door al deze factoren met elkaar te combineren bent u zeer voordelig uit.