Bel ons
06 228 272 81
E-mail
info@colijnmontage.nl
Locatie
Hoogeveen

Inbraakpreventie

Inbraakpreventie

Om de kans op inbraak te verkleinen is een goede inbraak preventie een belangrijk punt. Inbrekers hebben een voorkeur voor panden die makkelijk te te betreden en te verlaten zijn. Zij willen graag ongezien naar binnen kunnen en zich eenvoudig kunnen verschuilen in donkere plekken. Om de kans zo klein mogelijk te maken dat uw pand als doelwit wordt gekozen, is een goede inbraakpreventie essentieel. Inbrekers zijn er namelijk op getraind om panden uit te zoeken die een slechte inbraakpreventie hebben.

Hang- en sluitwerk

Wij kunnen alles voor u monteren qua hang- en sluitwerk. U kunt denken aan alle soorten sloten, scharnieren, deurkrukken, anti-inbraakstrippen, raambomen, tochststrippen en aanslagstrippen. Heeft u inbraakschade, dan kunnen wij vrij snel bij u langs komen om dit te repareren.

Extra dieven klauwen monteren

Naar buiten openstaande ramen zijn inbraakgevoelig. Een inbreker kan deze eenvoudig uit de sponning lichten door de scharnierpennen eruit te tikken. Met behulp van dievenklauwen is dit probleem eenvoudig verholpen. Extra dieven klauwen monteren helpt enorm bij het weren van inbrekers. Door middel van zo’n klauw is uw pand meteen een stuk veiliger.

Anti inbraak strippen plaatsen

Een anti-inbraak strip voorkomt het openbreken van een deur door het afdekken van de sluitnaad door twee metalen strips. Vooral daarom schrikt het inbrekers enorm af.

Camera’s plaatsen

Mocht u veel inbraakgevoelige plekken hebben in uw pand, dan is het plaatsen van camera’s niet zo’n gek idee. Wij kunnen samen met u kijken naar de meest gevoelige plekken en de beste posities om camera’s op te stellen.

De voordelen van een professionele inbraak preventie monteur

Colijn Montage is gespecialiseerd in het plaatsen van inbraak preventie. Wij leveren een professioneel resultaat met een snelle afwerking. Wij verzorgen niet alleen de montage, ook de materialen kunnen wij voor u regelen. In samenwerking met Colijn Montage profiteert u van veel voordelen:

  • Professionele en snelle plaatsing
  • Duurzaam resultaat
  • Betaalbare en duidelijke offertes
  • Duidelijke afspraken
  • Flexibel en betrouwbaar
  • Snelle service

Niet alleen de werkzaamheden worden aangeboden in een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, ons bedrijf levert ook een duurzaam resultaat. Door al deze factoren met elkaar te combineren bent u zeer voordelig uit.