Bel ons
06 228 272 81
E-mail
info@colijnmontage.nl
Locatie
Hoogeveen

Kozijn reparatie

Kozijn reparatie

Toont uw kozijn gebreken en is deze aan herstel toe? Afhankelijk van de schade, is dit prima te herstellen. Het goede nieuws is dat we meestal niet het hele kozijn hoeven te vervangen. De aangetaste plek is prima te behandelen en op te vullen. Na afloop ziet het kozijn er weer als nieuw uit. Zowel bij kunststof als bij houten kozijnen staan we voor u klaar.

Waarom een kozijn repareren?

Een heel kozijn vervangen is een stuk duurder dan het repareren van een rotte plek. Met name als het om een oud kozijn gaat dat ook nog eens sierlijk is bewerkt. Door de rotte plek te behandelen blijft het kozijn intact. Daarnaast rot het niet verder.

Voordelen van kozijnreparatie

  • Goedkoper dan een heel kozijn vervangen
  • De stijl van het kozijn blijft intact
  • Na afloop volledig onzichtbaar
  • Veel minder overlast dan bij vervanging
  • Milieuvriendelijk
  • Geen bijkomende schade aan bijvoorbeeld stucwerk

Ook bij houtrot kunnen wij helpen

Toont uw kozijn houtrot of zijn er andere gebreken? Dit kan door verschillende oorzaken ontstaan zoals achterstallig onderhoud of verjaring. De rotte plek in het kozijn wordt na behandeling opgevuld met epoxy. Dit hecht erg goed aan hout en is flexibel genoeg om met hout mee te bewegen onder invloed van de weersomstandigheden. Na schuren en aflakken is het kozijn als nieuw en is de rotte plek compleet verdwenen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte voor een reparatie in uw kozijn? Neemt u dan gerust contact op. U kunt ons bereiken via onderstaande gegevens of u kunt hiernaast het contactformulier invullen.