Bel ons
06 228 272 81
E-mail
info@colijnmontage.nl
Locatie
Hoogeveen

Duurzaam resultaat

Duurzaam resultaat

Onderhoud aan uw woning of bedrijf kan een kostbare aangelegenheid zijn. Daarom levert Colijn Montage een duurzaam resultaat om uw kosten zo laag mogelijk te houden. Wij werken zoveel mogelijk met kunststof materiaal, omdat dit een onderhoudsarm materiaal is en zeer lang mee gaat.

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn zeer populair geworden de afgelopen jaren. Vroeger werd kunststof als minder mooi ervaren, maar tegenwoordig is het bijna niet meer te onderscheiden van een houten kozijn. Tevens zitten er veel voordelen aan het gebruik van kunststof materialen (zie onderstaand). In deze tijd gebruikt men vaak kunststof kozijnen bij renovaties of nieuwbouw. Kunststof kozijnen worden vaak gemaakt van polyvinylchloride, oftewel PVC. PVC is verkrijgbaar in vele vormen en maten en uiteraard in verschillende diktes. Ook zijn er vele verschillende kleuren verkrijgbaar. Een groot voordeel is dat het materiaal grotendeels gerecycled kan worden. Dit maakt de stof duurzamer dan bijvoorbeeld hout of aluminium.

Voordelen kunststof kozijnen

Er zitten talloze voordelen aan het gebruik van kunststof materialen. Het is niet alleen milieuvriendelijk, het materiaal gaat ook veel langer mee dan bijvoorbeeld hout of aluminium. Het kan tot wel 50 jaar meegaan! Kunststof is zeer onderhoudsarm en ook is het materiaal warmte en geluid isolerend. Als u niet van de uitstraling  houdt van kunststof kozijnen, dan zijn er ook varianten beschikbaar met een houtnerf. Hierdoor blijft u profiteren van de voordelen van kunststof en heeft u toch de houten look die u graag wilt. De voordelen van kunststof op een rij:

  • Milieuvriendelijk
  • Recyclebaar
  • Verschillende kleuren verkrijgbaar
  • Verschillende vormen, maten en diktes
  • Zeer weinig onderhoud
  • Duurzaam materiaal tot wel 50 jaar
  • Warmte en geluid isolerend

Mocht u vragen hebben over het plaatsen van kunststof kozijnen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook als u advies nodig heeft kunnen wij u helpen.

Andere materialen

Niet alleen onze kunststof materialen leveren een duurzaam resultaat. Al onze materialen worden stuk voor stuk zorgvuldig uitgezocht. Doordat wij een zorgvuldige keuze maken in onze materialen brengt dit meer dan alleen een duurzaam resultaat met zich mee, het wordt namelijk ook voordeliger voor u. Door connecties met diverse leveranciers weten wij precies waar wij onze materialen kunnen bestellen.

Garantie

Op kleurbehoud van kunststof artikelen zit 10 jaar garantie. Op het beslag en de andere werkende delen aan een kunststof kozijn zit minimaal 1 jaar garantie.