Bel ons
06 228 272 81
E-mail
info@colijnmontage.nl
Locatie
Hoogeveen

Over ons

Over Colijn Montage

Colijn Montage is gespecialiseerd in kunststof kozijnen en allround timmerwerken. Ook voor andere bouwgerelateerde klussen kunt u ons inhuren. Door jarenlange ervaring te hebben opgedaan bij diverse bouwbedrijven heeft Colijn Montage een groot aanbod. Bezoek onze diensten pagina voor meer informatie over onze werkzaamheden.

Opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers zijn particulieren, woningbouwverenigingen, bedrijven, overheid, vastgoedbeheerders, VvE’s en aannemers. Duurzame relaties met onze klanten vinden wij zeer belangrijk. Wij overleggen al onze werkzaamheden samen met de klant. Door samen afspraken te maken en alles door te nemen proberen wij het werkproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wij denken graag met u mee naar de beste oplossing. Uw wensen gecombineerd met onze ervaring en deskundigheid, laten het gewenste resultaat achter.

Werkgebied

Het werkgebied van Colijn Montage bevindt zich voornamelijk in de Noordelijke en Oostelijke provincies van Nederland. Omdat wij gevestigd zijn in Hoogeveen zijn Drenthe, Groningen en Friesland onze meest werkzame gebieden. Vooral met het plaatsen van kunststof kozijnen in Hoogeveen en allround timmerwerken zijn wij zeer actief. Bezoek deze pagina voor een volledig overzicht van onze werkgebieden.